THALER: Stane se řešením, které chce upravit všechny běžné kryptomunity pro investory:


.
Úvod:
Thaler je tvůrcem mostu mezi naší komunitou a velkými investory. Myšlenka kryptomateriálního vzdělávání povede náš tok k hromadnému osvojení. Thaler je digitální měna typu peer-to-peer, která podporuje růst v komunitě blockchainů. plně decentralizovaný a podle definice nejdůvěryhodnější mince na trhu. THALER je ekosystém blockchain se zabudovanými filtry, funkcemi a parametry, na jejichž základě bude provedena úplná analýza dalších projektů blockchainu se všemi následujícími informačními odkazy. K provedení takové validace zakladatelé. Společnost THALER hodlá používat úspěšné ověřovací algoritmy, což bude zahrnovat takové systémy, jako jsou: soudci, umělá inteligence a shromažďování informací o systému PSP (úspěšně využíváno v soudní praxi). Díky této kombinaci budou vývojáři společnosti THALER moci poskytovat stejnou vysokou úroveň důvěry svým uživatelům a investorům, které bohužel nemohli být implementovány před jinou platformou.

.
VLASTNOSTI A ZÁSADY EKOSYSTÉMU THALER:
Protože THALER je zaměřen na další vývoj technologie blockchainu, poskytuje ve svém vlastním ekosystému svůj vlastní token: TAL pro všechny interní operace. Jeho přítomnost zahrnuje nejen standardní funkci koupenou / prodanou, ale také účast na hlasování. Tato funkce vám umožňuje účastnit se soutěže demokratičtěji a přesněji určovat vhodné projekty pro investice. Vybrané projekty navíc porota získá maximální hodnocení a plnou účast investorů od nejaktivnějších uživatelů krypto. Ne všechny projekty se však budou moci dostat do ověřovacího systému THALER. Koneckonců, i když se do něj chceme dostat, musí každý projekt splňovat celou řadu požadavků. Máte například registraci, technický dokument a také vyplňte speciální formulář žádosti v samotném systému THALER. Teprve poté bude k dispozici pro seznámení s širokým množstvím uživatelů systému THALER. Záměrem tohoto principu je obnovit důvěru v hodné kryptografické projekty a podpořit masivní přijetí kryptoměn po celém světě. Mnoho nástrojů nabízených novými projekty je nepochybně integrálním řešením stávajících problémů. Jejich akce navíc směřují ke zlepšení stavu našeho života.
Nadace THALER CRYPTO:
Tento nový koncept je navržen tak, aby podporoval, řídil a rozvíjel malé, ale poutavé kryptografické projekty vytvářením nových spoluprací / partnerství mezi investory, obchodními nadšenci, IT inženýry, kryptomodéry atd., Které sdílejí stejný závazek a vášeň pro krypto. Navíc zahájíme brainstormingová setkání, kde se všichni členové týmu mohou setkat a propagovat své projekty. Dále uspořádáme akce týkající se technologie blockchain, takže každý účastník si je dobře vědom nejnovějších aktualizací.
NAŠE CÍL TU ZNAMENÁ TENTO: MASOVÉ PŘIJATÍ:

.
Nejprve musí každý krypto projekt předložený naší nadaci projít bezpečnostním ověřovacím systémem Thalera. Chceme stimulovat jejich konkurenceschopnost, takže každý přijímaný projekt bude uveden a na webové stránce Thaler zařazen a odstupňován podle stupně aktivity (např. Junior, Senior). Budeme povzbuzovat pouze podnikavé, dynamické a angažované projekty, které možná jednoho dne změní způsob fungování světa Crypto World! Každé přijaté podání má na průhledné / společné adrese viditelný vstupní poplatek ve výši minimálně 1 Ethereum, který po určité době bude 90% přiděleno vítěznému projektu volenému hlasováním, aby jim pomohl vstoupit na trh. Zbývajících 10% půjde do charitativní organizace vybrané vítězným projektem! K dispozici bude také malý poplatek 100 (TAL), který pomůže Thalerově nadaci růst. Zadruhé, každý tým uvedený na webových stránkách Thaler má právo hlasovat o jiných projektech, nikoli však pro své vlastní.
Tým Thaler navrhuje následující kritéria hlasování pro všechny soutěžící projekty:
1. Fáze, kterou projekt dosáhl. Mluvíme o skutečných skutečnostech, nikoli o pojmech. Také nás zajímá, zda byl projekt vytvořen pro Blockchain. Musí předložit cestovní mapu, abychom mohli sledovat jejich kroky nebo se podívat na jejich budoucí plány. 2. Marketingové nápady a strategie. Ukáže to, jaký potenciál bude mít na trhu. 3. Zabezpečení a důvěra - pouze spolehlivé projekty. Bílá kniha je povinná 4. Originalita a stabilita na trhu. 5. Skutečná hodnota projektu v krypto světě. Rádi přijmeme další návrhy na kritéria hlasování od našich spolupracovníků. Thaler může pomoci vytvořit most mezi investory a malými, ale podmanivými projekty, které mohou zlepšit kryptografický prostor.
INFORMACE O THALERECH:
Celková dodávka: 350 000 000 TAL Cirkulační dodávka: 180 000 000 TAL Blockchain: ETHEREUM
Pro více informací o projektu Thaler prosím laskavě navštivte níže uvedené odkazy:

0 komentar:

Posting Komentar