Огляд мережі ELAD

Hasil gambar untuk ELAD NETWORK

Вступ:

ELAD Network – це платформа з нерухомістю, яка відрізняється. Скориставшись владою дробової власності, будь-яке майно може бути розділене на блоки різних розмірів, ми можемо надати інвестиційні можливості від 50 фунтів до 50 тисяч фунтів стерлінгів до вартості нерухомості. Кожен має можливість придбати ці блоки, але для кожної власності доступно лише обмежену кількість, коли належить щомісячний дохід від прибутку, який безпосередньо стосується розміру блоку, в який ви інвестували (часткове володіння) .
Мережа ELAD об’єднає технології Blockchain, Smart Contracts та Artificial Intelligence для створення криптовалюти і платформи для нерухомості, яка надасть кожному доступ до ліквідності Real Estate, найбільшого класу активів у світі.

Як працює платформа:

  • Знайдіть власність:
Перегляньте наш каталог властивостей, доки не знайдете той, який ви хотіли б інвестувати (акції). Переглянути всю статистику, щомісячні повернення, документи та історію власності.
  • BUY A SHARE:
Вирішіть, скільки блоків і вартість кожного блоку, які ви хотіли б інвестувати.
  • ЗАРОБЛЯЙТЕ З ВАШОЇ ПЛАТИ:
Заробляйте щомісячний прибуток на блоках без прихованих платежів і справжньої прозорості. Виплати з доходу від оренди та будь-яка оцінка на майно вноситься до вашого щомісячного повернення.

Наше бачення:

  • ELAD Network присвячена використанню передових технологій для створення нових можливостей. Те, як ми довіряємо, з’єднуємося та обмінюємося з іншими, змінилося на краще.
  • Наше бачення полягає в тому, щоб децентралізувати операції, які зазвичай використовуються у сфері нерухомості.
  • Ми зробимо весь процес прозорим, щоб дати звичайним людям шанс стати частиною угод, які традиційно тримаються за закритими дверима.
Індивідуальними частковими активами може керувати одна сутність. Кожному власнику гарантується сума, яка визначається на підставі доступу до активів, які зазвичай можна використовувати або пропонувати громадськості як оренду або Статут, а дохід, як правило, розподіляється між керуючою компанією і частковим власником.
Крім того, кожен власник сплачує частину щорічної плати за управління та технічне обслуговування по відношенню до частки власності. Легко створює різноманітні портфелі, отримує криптовалюту або вказану валюту з доходу вашого портфеля, зберігаючи при цьому свої початкові інвестиції в нерухомість.

Токен ELAD:

Маркер ELAD побудований відповідно до стандарту ERC20, це криптовалюта, яка використовується для участі в операціях з нерухомістю на інвестиційній платформі мережі ELAD. Elad жетони можуть бути отримані під час продажу нашої аудиторії або обмінятися на криптовалюту після продажу.
Мережа продажів ELAD призначена для ранніх інвесторів, яким потрібна криптовалюта, яка може рости залежно від випадку використання або мати доступ до першої пропозиції нерухомості на онлайн-платформі. Використання жетонів ELAD – це власна угода, будь-які маркери ELAD, які застосовуються через онлайн-платформу, дають вам право отримувати дохід від капіталу та нерухомості.
Метою продажу первинних жетонів є створення онлайнової платформи та отримання нерухомості, обраної фахівцями з нерухомості ELAD Network. Вся нерухомість буде пропонуватися інвесторам через онлайн-платформи, які збільшать вартість маркерів ELAD при побудові мереж власності.

Штучний інтелект:

Ми маємо багаторічний досвід роботи в робототехніці і Ai (штучний інтелект). Платформа Мережі ELAD допоможе цифровим агентам допомогти з криптовалютами та операціями з нерухомістю, які надають відповідну інформацію про плату, історію та способи здійснення операцій.
Наші цифрові агенти забезпечують 24-годинний канал зв’язку, забезпечуючи виняткове обслуговування клієнтів, на яке ви можете розраховувати. Ми прагнемо забезпечити прозорість і чесність, тому ми долаємо проблеми з комунікацією або приховані програми, які деякі люди можуть мати з агентами або брокерами.

Подія з продажу:

100 мільйонів жетонів Elad були надруковані у фіксованому інвентарі. Будь-які залишкові резерви та жетони можуть бути збережені або “спалені” після маркетингової продажу, що також може змінити наявні резерви.

TOKENOMIK:

Smart Contract розповсюджує маркери відразу після отримання успішної валюти.
Маркер ELAD надсилається безпосередньо на адресу гаманця, що вносить до ETH контракт, передає його з вашого особистого гаманця, а не з обміну (наприклад, Coinbase). повернути відправнику мінус газ (плата за транзакцію), необхідну для відправки.

Попередня продаж:

15% всіх маркерів ELAD будуть доступні під час передпродажної підготовки з користувачами ранніх перехідних платформ. Зареєструйтеся, щоб отримати дату продажу та надайте початковий доступ.
  • Дата початку: TBC
  • Прийняті валюти: ETH
  • Максимальна передпродажна пропозиція: 15 000 000 ELAD
  • Значення знака перед продажем: 1 ETH = TB
  • Максимальна сума торгів: 250 ETH

ОСНОВНІ ПРОДАЖИ:

Остаточна кількість маркерів ELAD буде доступна з кількості магазинів, що поширюються під час передпродажної підготовки.
  • Дата початку: TBC
  • Максимальна кількість проданих токенів: 60 000 000 ELAD
  • Значення первинних продажів: 1 ETH = TBC
  • Максимальна сума торгів: 500 ETH

БОНУС ГОЛОВНОЇ ПРОДАЖУ:

  • Перші 15 м Elad маркерів: 1 ETH = TBC (бонус 50%)
  • 2-й Екрам 15м: 1 ETH = TBC (бонус 20%)
  • 3-й Elad token 15m: 1 ETH = TBC (10% відсоток відмов)
  • Залишилися маркери Elad: 1ETH = TBC
Легко створюйте різноманітний портфель, заробляйте криптовалюту або вказану валюту з прибутку вашого портфеля, зберігаючи при цьому початкові інвестиції в нерухомість.

Щоб отримати додаткову інформацію, перейдіть за посиланням нижче:

AUTHOR:

АВТОР: apkt
ETH: 0xCca43963a2d2b45878ac204A8c7275D817acbA52

0 komentar:

Posting Komentar